Workshop på Skoler

Mange skoler har efterhånden taget iPads i brug i den daglige undervisning men savner inspiration og kompetencer når det handler om at bruge dem som de kreative kraftstationer de er.
Lige netop denne udfordring tager jeg fat i når jeg laver workshop på danske skoler.
En workshop bliver altid skræddersyet til skolens konkrete behov samt målgruppe og den kan både handle om lyd- og musikproduktion samt videoproduktion og animationer.
Opbygningen vil som regel være at jeg demonstrerer hvordan de enkelte apps fungerer og som regel via en minikoncert eller performance, hvor elever og lærere kan opleve hvordan de kan fungere.
Herefter vil det være oplagt at gå i mindre grupper og arbejde på forskellige opgaver, hvor jeg vil være den allestedsnærværende guide og coach når der opstår udfordringer eller spørgetrang.

På flere skoler har jeg lavet en flertrinsraket, hvor eleverne først optager en video, som de klipper og herefter komponere musik eller laver lydcollage til. Alle disse videoer kan herefter vises for skolen eller en samlet fil kan laves til visning i klassen eller for forældrene.

Workshoppen kan også slutte med en koncert, hvor alle elever danner et orkester bestående af ipads. Denne mulighed giver altid masser af ekstra “gaver” i form af koreografisk iscenesættelse, da ipads er nemme og behændige at bære rundt på for eleverne.

Og endelig er jeg altid åben for at integrere og indarbejde konkrete ønsker fra skolen, hvis sådanne opstår – workshoppen er dynamisk og altid situeret i sin planlægning og udformning.
Hvis det har interessere, er I meget velkomne til at kontakte mig HER!