Feedback

Taastrup Realskole:
Vi havde Thomas Sandberg ude og give koncert for vores 4. og 5. klasser, og det blev en forrygende koncert!
Med kolossal dygtighed, indlevelsesevne og kreativitet, formåede Thomas i dén grad at engagere og involvere børnene i koncerten. Det er tydeligt at Thomas, udover sit store musikalske talent og overskud, også trækker på en kæmpeerfaring som performer; han tager rummet på en engagerende og tillidsvækkende måde som gør, at publikum, hér børn, føler sig medinddraget i alt hvad der foregår, og selv tør tage del i koncerten. Endelig havde Thomas via sin koncert App-jam fanget børnenes interesse, fordi det er en verden og et univers de selv kan referere til, hér i disse digitale tider.
Vi skal absolut have Thomas Sandberg ud på et genbesøg hos nogle af vores øvrige klasser!” ,Jørgen Korsager Green, Souschef-afdelingsleder,  januar 2020

Espergærde Skole:
“Sej og kompetent musiker. God balance mellem tale og musik.”
“TS inddrager børnene ved at gå rundt mellem dem og lader nogle af børnene sige noget i mikrofonen. Han er samtidig sjov og lidt skør, og det smitter af på publikum.Denne interaktion mellem musiker og børnene virker rigtig godt.”
“En anderledes oplevelse, siger børnene. En god og sej oplevelse, siger børnene.”
“Vi kan herfra Espergærdeskolen varmt anbefale Thomas Sandberg.”

Tibberupskolen:
“Rigtig god kontakt og inddragelse af publikum….Genialt koncept der inspirerer til at arbejde videre selv.”

Dansborg Skole:
5 stjerner ud af 5

Stillinge Skole:
5 stjerner ud af 5
“Koncerten var anderledes på den gode måde.” “Spændende.” “Fedt at Thomas blev inspireret af tingene i lokalet”. “Han brugte vores videoklip.” “Spændende at se, at man kan spille på andet end instrumenter.”