Højskoler

iPads rummer så absurd mange kreative muligheder at man bliver helt stakåndet bare ved tanken. Og det er netop alle disse muligheder, der gør at man risikerer at blive helt lammet i sine handlinger for hvor skal man dog starte og hvordan?
Her kommer en af mine workshops ind som en kærkommen og inspirerende kreativ appetizer, som helt sikkert vil sætte gang i din/jeres digitale skaberkraft.

Jeg vil nemlig skabe et læringsrum hvor performative “hands on” demonstrationer af de enkelte apps samt virkemåder vil bliver tydeliggjort, så I kan gå i gang med det samme.

Det spændende ved at arbejde kreativt på iPads er at der ikke er een med uendeligt mange måder at skabe på og derved en genuin mulighed for at skabe sit eget personlige kunstneriske output.

Derfor vil en workshop være en ideel indgang til at komme i gang med at arbejde kunstnerisk på denne hvor tids lærred/nodepapir/notesblok/filmrulle….whatsoever?

Skriv til mig HER hvis I går med tankerne om en workshop på din højskole, da jeg altid vil tilpasse workshop til netop jeres behov.